23. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Norberg ostis oma maja enampakkumisel tagasi 

Kalle Norbergi Tallinna külje all Tabasalus asuva maja enampakkumine on lõppenud ja ostu-müügi tehingki tehtud. Maja kuulub kinnisturegistri andmetel Luksemburgis registreeritud ettevõttele Enstone Finance S.a r.l.

Äripäeva küsimusele, milline on Kalle Norbergi seos selle Luksemburgis registreeritud firmaga, vastas Norberg vihjamisi, et kuna ta on ise Luksemburgi resident, siis ei ole vaja pikalt mõelda. „Läbi täitevmenetluse enda vara osta on hoolimata kuludest kohati efektiivsem ja juriidiliselt kindlam,“ selgitas ta.

Detsembris kirjutas aripaev.ee, et Harjumaa kohtutäitur Elin Vilippus müüb 26. jaanuaril toimuval enampakkumisel Kalle Norbergile kuuluva ühepereelamu.

Norbergi elamu on 1,5 korruseline, seitsme toa, basseini ja terrassiga. Kinnistu pindala on 1881 m² ning alghind 6,5 miljonit krooni, seisis Ametlikes Teadaannetes.

Kohtutäituri teatest selgus, et Norbergi rahastajateks on olnud Swedbank ja Leedu päritolu riskikapitalist Tadas Langaitis, kelle kasuks on seatud mitmeid hüpoteeke.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474