26. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste City kaasab Soomest partneri

Ülemiste City sõlmib täna koostöölepingu, millega kaasab Ülemiste City piirkonna arendamisse Soome partneri.

Täna pealelõunal lubas ka Ülemiste City rääkida lähemalt, miks leping sõlmiti ning mida see Ülemistele kaasa toob, teatas ettevõte. 

Ülemiste City hinnangul on tegemist on ühe suurema viimasel ajal toimunud kinnisvaratehinguga Eestis.

Märtsi keskel uuris Äripäev ASi Mainori omanikeringi kuuluvalt Ülo Pärnitsalt kuuldust Ülemiste City ära müümise kohta. "Ülemiste Cityt me müüa ei soovi, see on kõlakas, me lähme sellega edasi,“ rääkis Pärnits plaanidest. „Me otsime sinna muidugi investoreid ja kompanjone, sest oleme juba piisavalt suureks kasvanud,“ lisas ta.

AS Ülemiste City mullune käive oli 102,7 miljonit krooni, mis on 5 % suurem kui 2008. aastal. Puhaskasumit teenis ettevõte 40 miljonit krooni - võrreldes 2008. aastal teenitud 21 miljoni krooniga paranes tulemus 90%.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474