26. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIDEO: ühtegi kivi kaelas ei ole

WW Passaaži hoone omandamise järel vanalinna suuremate kinnisvaraomanike sekka tõusnud Janno Rokk ütleb, et tal pole praegu ühtegi sellist arendusprojekti, mis oleks kivina kaelas.

Rokk ajas vanalinnas kinnisvaraäri koos erinevaid välisinvestoreid koondava Broadgate Capitaliga. Kinnisvaraturu jahtumisel otsustasid äripartnerid oma projektid ära jagada ning Rokile jäi WW Passaaži hoone Tallinnas Aia3/Vana-Viru 10.

Roki sõnul ei oska ta öelda, kas vanalinnas asuv kinnisvara on kõige atraktiivsem. Tehingute hulka arvestades ei saa seda öelda, lausus Rokk.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474