5. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa kohtutäiturid avaldasid võlad internetis

Kohtutäiturite riiklik teenistus avas oma ametlikul kodulehel otsingumootori, mis laseb tavakodanikel vaadata oma võlgu ja tutvuda võlgade kustutamise võimalustega, vahendas Lenta.

Kui Äripäev otsingumootorit katsetada tahtis, oli lehekülg veebist maas.

Võlgu oeaks aga saama otsida nii nime kui registreerimiskoha ja passiandmete järgi. Otsingumootor on praegu katsetamisel ega suuda võlgu leida, isegi kui need tõepoolest olemas on, lisas uudisteportaal.

Kohtutäiturite lehel on ka arestitud vara andmebaas ja juriidilistest isikutest võlglaste register, samuti inimeste nimed, kes on tagaotsitavad.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474