13. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veeber: ettevõtted kisuvad end ise internetis alasti

Üldiselt on meie ettevõtjad oma konfidentsiaalse info suhtes liiga avatud, mida mujal maailmas kusagil ei näe, ütles ASi Giga omanik Tiit Veeber.

”Kõik on internetis ja alasti kistud,” lausu Veeber ja lisas, et mujal maailmas pole ühtegi riiki, mis oma infot niimodi internetti paiskab.

Veeber toonitas, et konfidentsiaalne info võib levida ka avaliku sektori kaudu, sest ametnikud nõuavad ettevõtjatelt liiga palju spetsiifilist infot. ”See on äri, kuna ametnike palgad on pisikesed,” sõnas Veeber. 

Äripäeva tänasele päevaküsimusele – kuidas kaitsed enda ettevõtet töötsusspionaaži eest ? – Veeber konkreetselt vastata ei soovinud. ”Praegu ei taha ma sellest rääkida, kuna meil on teema arutlusel ja seega laiemalt seda ei puuduta,” põhjendas Veeber.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474