14. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toompea hinnaline kinnistu endiselt kosilasteta

Tallinna Linnavaraamet ootab pakkumisi Toompea nõlval paiknevale Rahukohtu tn 5 kinnistule.

Avalikule kirjalikule enampakkumisele pandud hoonestatud, 639 m2 suuruse kinnistu alghind on 15 miljonit krooni, teatas Raepress.

Kinnistu maakasutuse sihtotstarve on 80% elamumaa ja 20% ärimaa. Kinnistu paikneb vanalinna muinsuskaitsealal ja sellele kehtivad Tallinna Vanalinna muinsuskaitseala põhimäärusest ning muinsuskaitseseadusest tulenevad kohustused ja kitsendused.

Enampakkumisel on ka mitmed korteriomandid – erineva väärtusega eluruume nii kesklinnas kui äärelinnas. Pakkumised tuleb esitada hiljemalt 23. aprilliks

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474