1. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venelased löövad Jurmalas üürihinnad üles

Tuleval suvel on oodata Läti kuurortlinnas Jurmalas üürituru elavnemist ja hinnatõusu, sest vene päritolu üürnikud on valmis rohkem maksma kui möödunud suvel, vahendas rus.db.lv.

„Nõudluse, mille tekitasid esmajoones venelased, oli ootamatult suur. Potentsiaalsed üürnikud on nõus maksma hinda, mida möödunud suvel peeti liiga kõrgeks. Probleemiks on, et üürilevõtjad soovivad eluasemeid vaid suveks, aga omanikud üüriksid kodud meelsamini välja pikemaks perioodiks: neljaks või viieks kuuks,“ vahendas kinnisvaraturu uuringu läbi viinud ettevõte NIRA Fonds.

Vastavalt uuringu andmetele, kujunes Jurmala keskusele lähedal asetseva heas korras maja (u 300 ruutmeetrit) üürihinnaks 4000-6000 latti kuus. Üürimaja vaid juuliks maksab keskmiselt 10 000-15 000 eurot. Selleks suveks saab odavama üürihinnaga maja vaid siis, kui see on tagasihoidlikum ja merest kaugel.  

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474