9. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õpilasmalevas töötab sel suvel 4577 noort

Üleriigilise koondprojekti „Õpilasmalevad 2010“ raames pälvisid toetuse 36 õpilasmalevat, mis annavad tööd 4577 noorele, teatas haridusministeerium.

Õpilasmalevas saavad osaleda noored vanuses 12-26 eluaastat. Maleva korraldajad on kohustatud igas vahetuses tutvustama tööseadusandlust, karjääriplaneerimist ning tööohutust.

Malevlased osalevad puhastus-, koristus-, heakorratöödel kohalikel turismi-, hariduse-, ajaloo- ja kultuuriobjektidel. Lisaks on malevlased tööl marjakasvatustaludes, Riigimetsa Majandamise Keskuse loodusobjektidel, omavalitsuste suursündmustel, kariloomade aedikute ehitusel, heinateol ja mujalgi.

Malevavahetuse pikkus on 1-3 nädalat ning ühes vahetuses peab osalema vähemalt 10 noort. Möödunud aastal osales koondprojekti „Õpilasmalevad 2009“ toetatud malevates 4392 noort.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474