14. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liive: valitsuse otsus on tunnustus Eesti Energiale

Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive ütles Äripäevale, et valitsuse eilne otsus ettevõttes omakapitali suurendada, on neile suureks tunnustuseks.

"Valitsuse eilne otsus annab meile täieliku kindluse minna edasi Eesti Energia investeerimiskavadega seni planeeritud mahus," lausus Liive.  Hetke heitlikse kapitaliturgude olukorras on väga hea ja kindel Eesti Energial oma investeringutega edasi liikuda teades, et valitsus on valmis lisama meile omakapitali vajalikus mahus, lisas ta.  

"Ütleks isegi, et valitsuse eilne otsus on suur tunnustus Eesti Energiale - omanik usub Eesti Energia edusse ka tulevikus nii palju, et on nõus kapitali juurde investeerima. See on suur asi," rõõmustas energiafirma juht.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474