29. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kelle elukindlustus küünib 3,5 miljoni kroonini?

Äripäeva päevaküsimusele, kui suure summa peale olete enda elu kindlustanud, vastanud SEB-i elu-ja pensionikindlustuse juhatuse esimees Indrek Holst ütles, et tema on enda elu kindlustanud kokku 3,5 miljonile kroonile.

"Sellest umbes 1,5 miljonit krooni on nö surmajuhtumikindlustus (sisaldab laenukindlustust ja pensionikindlustuse riskikatet), üks miljon krooni õnnetusjuhtumi invaliidsuskindlustus ning üks miljon krooni õnnetuse surmajuhtumi kindlustus," täpsustas Holst.

 Ta lisas, et on kindlustamisel lähtunud kõigepealt sellest, et otsene laenukohustus oleks kaetud ning lisaks sellele jääks perele teatud kohanemisaeg.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474