30. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

"Mõtlesin lähedaste heaolule ja turvatundele"

Äripäeva päevaküsimusele, kui suur on teie elukindlustussumma, vastanud Sampo elukindlustuse juht Imre Madison ütles, et tema kindlustussumma küünib eaaegu 700 000 kroonini.

"Seoses kehtiva kodulaenulepinguga on võetud ka laenukindlustus, lisaks lastele tuleviku tarbeks rahakogumisega on ka sealtkaudu elukindlustuskaitse lepingutes juures. Orienteeruv elukindlustuskaitse mitme lepingu peale kokku veidi vähem kui 700 000 krooni," rääkis Madison.

Ta lisas, et lepingu sõlmis ta ikkagi lähedastele mõeldes.

"Lisaks vaatan enda ja oma lähedaste elu kindlustamise kontekstis ka kõiki oma investeeringuid, on see siis pensioniks raha regulaarne säästmine või investeeringud muudel eesmärkidel läbi erinevate investeerimistoodete," selgitas sampolane.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474