7. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu linn paneb keldrikorterid oksjonile

Tartu linn müüb nädal aja pärast suulisel enampakkumisel kümne korterit ja mitteeluruumi ning kaks elamukrunti Supilinnas.

Enamik müüdavatest eluruumidest on väga halvas seisukorras ja linnal puuduvad rahalised vahendid nende remontimiseks, põhjendas Tartu linnavalitsus enampakkumist. Müüki minevatest mitteeluruumidest on enamik keldripinnad, mille järgi üüriturul enam nõudlust ei ole.

Mitu korteriomandit ja kinnistut läheb müüki mõttelise osana.

Enampakkumisel müüdavad eluruumid asuvad Tähe 43/45, Aida 4/6,  Aleksandri 37, Võru 108, Ujula 53,  Veski 10 ja Vara vallas. Mitteeluruume pakub linn Turu 13,  Aleksandri 16, Kuperjanovi 56/58 ja Taara pst 1 hoonetes.

Müüki läheb ka kaks elamukrunti Supilinnas Marja tänaval.

Müüdavate objektidega sai tutvuda täna ja see võimalus on ka veel homme, 8. juunil.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474