21. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

RSA Kindlustuse hüvitised kasvasid mais kolmandiku võrra

RSA Kindlustuse müügikäive kasvas tänavu mais mullusega võrreldes kaheksa protsenti, makstud hüvitiste maht aga ligi kolmandiku võrra.

RSA Kindlustuse müügikäive oli mais üle üheksa miljonit krooni. Kahjuhüvitisteks maksti välja kokku ligi kuus miljonit. See on mõnevõrra vähem kui aprillis, ent siiski pea kolmandiku võrra rohkem võrreldes möödunud aasta sama perioodiga.

RSA Kindlustuse Eesti juht Kaido Kepp selgitas käibe suurenemist peamiselt ettevõtte kliendiportfelli kasvuga. "Samuti lisandus aprillis RSA tooteperre uue tootena kodukindlustus ning veidi elavnes ka veose- ja ettevõttekindlustuse müük," lisas ta.

Väljamakstud kindlustushüvitiste mahtu kasvatas võrreldes eelmise aastaga nii kliendiportfelli kasv üldisemalt kui mitmed liikluskahjud. "Suurenenud on näiteks pisivargused autodest aga palju on ka kergemaid plekimõlkimisi nii linnatänavatel kui parklates," kommenteeris RSA Kindlustuse kahjukäsitluse osakonna juht Eero Link.

"Samuti tõi kevad kaasa metsloomade suurenenud liikuvuse ja sellega seoses registreeritud kahjud," sõnas ta.

RSA Kindlustus tegutseb Eestis Codan Forsikring A/S Eesti filiaalina, kasutades RSA kaubamärki. Codan Forsikring A/S on Taani kahjukindlustusselts, mis kuulub rahvusvahelisse RSA kindlustusgruppi. RSA tegutseb Lätis Balta ja Leedus Lietuvos Draudimase nime all.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474