20. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbank võttis Onix Investi müümata korterid üle

Swedbanki tütarfirma võttis suve algul kinnisvaraarendaja Onix Investi, praeguse nimega Richtig, müümata korterid üle.

Swedbankile kuuluv Ektornet Residential Estonia OÜ omandas 31. mail 26 korterit ja kolm äripinda Tallinnas Pallasti 16 ja 1. juunil 33 korterit aadressil Virbi 12, teatas pank Äripäeva järelpärimisele vastates.

Esimese enampakkumise alghind oli 26,2 miljonit krooni ja teise enampakkumise alghind 17,7 miljonit krooni. Objektide lõplikku ostuhinda ei soovinud Ektornet Residential Estonia OÜ öelda.

Vastavalt korteriühistu seadusele tuleb uuel omanikul tasuda korteriühistule eelmise omaniku võlad.

"Suuremate võlgnevuste puhul oleme saavutanud korteriühistutega kompromisse ning ei ole pidanud tasuma kogu võlgnevust. Kui ühistut loodud ei ole, vanad võlgnevused uuele omanikule kaasa ei tule," märkis panga pressiesindaja. Kompromissi täpset sisu pank ei avaldanud.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474