28. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kindlustusmaakler: liikluses kannatavad normaalsed

Korralikud sõitjad maksavad praegu teiste rikkumised kinni ja loogiline oleks, et ohtlike olukordade tekitajate kulutused oleksid suuremad, rääkis Credo Kindlustusmaaklerid OÜ omanik Peeter Toomsoo.

„Need, kes korralikult sõidavad ega riku eeskirju, maksavad teiste rikkumised kinni. Praegu normaalsed inimesed mingil määral kannatavad ja maksavad iga-aastaselt rohkem, kui mõned, kes sõidavad täis peaga eirates kõiki reegleid,“ rääkis Toomsoo.

Juhul, kui riiklik karistuste register luuakse, kasutaks seda ka Toomsoo. „Kui võimalik, siis kindlasti üritaks seda arvestada,“ ütles ta.

Justiitsministeeriumis valminud seaduseelnõu jõustumisel saaksid kindlustajad ligi pääseda isikute liiklusrikkumistele ja seetõttu võiksid nad korduvalt liiklusseadust rikkunud isikutele määrata kopsakama kindlustusraha.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474