15. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Krimmis tabatud Eesti ärimees toodi Eestisse

Ukraina ametivõimud andsid sel nädalal Eestile üle kevadel Krimmis tabatud rahvusvaheliselt tagaotsitava kunagise tuntud turvaärimehe ning hiljem prostitutsiooniäri kahtluse alla sattudes kriminaaluurimise eest Eestist pagenud Elvo Timmi.

ERR-i uudisteportaali andmetel toimetasid politsei- ja piirivalveameti kriminaalpolitseinikud Timmi (46) sel nädalal Sevastopolist Tallinnasse.

Ukraina miilits tabas Eestis prostitutsiooniäri korraldamises kahtlustatava Timmi Interpoli abiga mai keskel ning ta ootas enda Eestile üleandmist Sevastopoli eeluurimisisolaatoris.

Timmile kuulusid Tallinnas lõbumaja Lily Tatari tänaval ning lõbumaja Tihase tänaval. Harju maakohtus on praegu pooleli kohtuprotsess nendes lõbumajades prostitutsiooni vahendamisega tegelenud 16 inimese üle.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474