17. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taastusravikeskus Sõprus läks Pärnu Ravikeskusele

Pärnu taastusravikeskuse Sõpruse ostab linnalt 23,4 miljoni krooni eest OÜ Pärnu Ravikeskus, kes ainsana enampakkumisel osales.

Ravikeskus pakkus Sõpruse eest 23,4 miljonit krooni, vahendasid Aktuaalse kaamera uudised. "Täiendavalt üritame juurde panna teenuseid puudega inimestele, just raske ja sügava puudega," rääkis Pärnu ravikeskuse juhatuse liige Argo Pärn plaanidest.

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi sõnul on põhjust rõõmu tunda ja rahul olla. "Sellepärast, et linnavara on üleval müügis meil 50-60 miljoni krooni eest, mida iga päev võiks keegi osta. Aga reaalselt kuni tänaseni me oleme müünud 400 000 krooni eest. Ehk see miinus oli 25,6 miljonit krooni. Tänase pakkumise tulemusena on 90 protsenti linnavara müügi plaanist sel aastal täidetud," lausus ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474