19. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtte kindlustuse edu tõi RSA-le rekordkäibe

Tänu ettevõtte varakindlustuse järjest kasvavale müügile tegi RSA Kindlustus juulikuus 10,2  miljonit krooni käivet, mis on 30% rohkem kui aasta varem.

RSAd vedas üles ettevõtte varakindlustus, mille müük on eelmisest aastast kasvanud neli korda. Ettevõtte juhi Kaido Kepi sõnul eristub nende lahendus konkurentidest kõige ulatuslikuma kaitsega varakindlustuse poolest. "Lisaks on RSA ettevõtte kindlustuse standardiks äri katkemise kindlustus, mis hüvitab õnnetuse korral saamata jäänud tulu," lisas ta.

Juulis tunti huvi ka veose- ja kaskokindlustuse vastu. RSA hinnangul on see selge märk majanduskeskkonna elavnemisest – veosekindlustuse edu viitab import ja eksportkaubanduse aktiivsuse kasvule ning kaskokindlustuse kasvu taga võib näha automüügi elavnemist.

Juuli oli kindlustusseltsile aasta parima müügiga kuu ja seda vaatamata asjaolule,

et südasuvi on kindlustuses traditsiooniliselt madalperiood ning kõige rohkem käivet kogutakse aasta esimestel kuudel.

Kokku on ettevõte selle aasta jooksul kogunud 65 miljoni krooni väärtuses kindlustusmakseid. See on 10% enam kui mullu samal perioodil. Alates aasta algusest on ettevõte välja maksnud 42,5 miljoni krooni ulatuses kindlustushüvitisi.

RSA Kindlustus tegutseb  Eestis Codan Forsikring A/S Eesti filiaalina, kasutades RSA kaubamärki. Codan Forsikring on Taani kahjukindlustusselts, mis kuulub rahvusvahelisse RSA kindlustusgruppi. RSA kindlustusgrupp tegutseb Lätis Balta ja Leedus Lietuvos Draudimase nime all.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474