20. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vilja Savisaar-Toomast lasi lammutada eluohtliku maja

Juuli lõpus romantilised pulmad pidanud poliitik Vilja Savisaar-Toomast lasi kiirkorras ja lammutusloata maha lõhkuda oma maja Nõmmel.

Vilja Savisaar-Toomast selgitas, et Olevi tänav 24 juurdeehituse käigus ilmnes, et mingid laetalad olid läbi saetud ja vahelagi ei vastanud nõuetele, vahendas Õhtuleht. Seepärast otsustas ta oma uue abikaasa ja tema abikaasa Taimo Toomastiga maja lammutada, enne kui see kaela kukub.

„Küsimus oligi selles, kas paluda ja oodata, kuni see hoone kukub kokku..." põhjendas eurosaadik lammutusloa puudumist.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474