24. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi maavanem: meile on uusi tööandjaid tekkinud

Töötuskindlustuse hüvitise saajate arvu vähenemine Mulgimaal tuleb majanduse mõningasest elavnemisest ja uute tööandjate tulekust, märkis Viljandi maavanem Lembit Kruuse.

Statistikaameti andmetel oli 2009. aasta teises kvaratlis Viljandi maakonnas töötuskindlustuse hüvitise saajaid 1096 inimest ning selle aasta teises kvartalis oli neid 1087 ehk hüvitise saajaid vähenes protsendi jagu.

"Võib-olla on hüvitise saajate arvu vähenemise tinginud majanduse mõningane elavnemine või suvi ja tööandjate seas on tekkinud teatud stabiilsus," ütles numbreid vaadates Viljandi maavanem Lembit Kruuse.

"Uusi tööandjaid on meile tõesti ka tekkinud, näiteks üks madratsitootja, mis lõi juurde paarkümmend töökohta," lisas ta.

"Samas soodustab tänane töötuskindlustussüsteem kodus olemist. Nüüd võib arvata, et kodus olemise aeg on täis saanud ja inimesed on nõus vastu võtma ka madalama palgaga tööd, kui varem tegid," märkis Viljandi maavanem.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474