30. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tullio Liblik annab täna pressikonverentsi

Väidetavalt palgamõrva ohtu sattunud ettevõtja Tullio Liblik selgitab juhtunu tagamaid täna ka ajakirjanikele.

Vastu tulles meedia huvile annab Tullio Liblik täna, esmaspäeval, 30. augustil kell 15.00 pressikonverentsi BNSi Pressikeskuses, teatas suhtekorraldusfirma.

Eelmisel nädalal vahistati ettevõtja Andrus Sukles, kes väidetavalt tellis Libliku palgamõrva. Pärnu lähedal koos kinnisvaraäri ajanud mehed läksid tülli, kui Sukles süüdistas Liblikut nende ühisest äriprojektist raha välja kantimises.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474