2. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peeter Palusaar pakkus kautsjoniks 450 000 krooni

Kohtupidamise eest Hispaaniasse pakku läinud, kuid Euroopa vahistamismääruse alusel seal tabatud ning märtsi lõpus Eestisse toimetatud ärimees Peeter Palusaar pakkus täna Harju maakohtus enda vahi alt vabastamise eest kautsjoniks 450 000 krooni.

Palusaare vahi alt vabastamist toetas tema advokaat Tanel Mällas ning ka Põhja ringkonnaprokuratuuri eriasjade prokurör Kadri Väling. Kohtunik Merle Parts otsustab Palusaare võialiku kautsjoni vastu vabastamise 7. septembri pärastlõunal, kirjutas ERR.

Süüdistuse järgi andis Palusaar eraisikuna ja temale kuuluv Kaupmehe Arenduse OÜ juriidilise isikuna sadu tuhandeid kroone pistist Tallinna keskerakondlasest linnaametnik Ivo Parbusele, et kiirendada Tallinnas Kaupmehe tänaval asuvate kinnistute detailplaneeringu menetlust.

Hispaania politsei tabas Palusaare Malagas 17. märtsil ning sama kuu lõpus toodi ta Tallinnasse. Kohtunik Parts määras Palusaare, Parbuse ja veel 13 osalisega pistisesüüasja esimese istungi järgmise aasta 10. jaanuarile.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474