8. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nokial on N8ga palju mängus

Nokial on palju kaalul täna esitletava nutitelefoni N8ga, mis jõuab poodidesse ja ettetellijatele septembri lõpus, kirjutab Taloussanomat.

"Usun, et N8 pakub selliseid võimalusi, mida konkurentide sama hinnaklassi toodetel ei ole," rääkis Nokia tootejuht Esa Alanen.

Midagi murrangulist Nokia 499 eurot ehk 7800 krooni maksval telefonil ei ole, aga Nokia on varasemate toodete funktsioone paremaks lihvinud.

Nokial on uue N8ga palju kaalul, sest ettevõttele on ette heidetud konkurentide sabas sörkimist nii toodete kvaliteedis, kasutamismugavuses kui ka teenustes.

Nokia N8 on juba ette suuri lootusi tekitanud, aktsia on mudeli müügiletuleku ootuses kallinenud. Algselt pidi uus telefon müügile tulema juba kevade lõpus, aga Nokia lükkas tähtaja edasi, et lihvida telefoni kasutatavat Symbian 3 tehnoloogiat, mis on välja töötatud puutetundlikele nutitelefonidele.

Esa Alanen ei olnud nõus ütlema, kui kaua on N8 telefoni kallal tööd tehtud. Tema sõnul on suur osa tööst tehtud Soomes, aga Soome telefoniks seda nimetada ei saa. "See oleks ebaaus, sest telefon on rahvusvahelise koostöö tulemus. Selle väljatöötamisel on olnud inimesi peaaegu kõikidelt mandritelt," ütles ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474