10. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa ihub arstide dividendidele hammast

Reedel tegi haigekassa nõukogu liige, riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees Urmas Reinsalu nõukogus ettepaneku, et erapraksistelt ei peaks ostma teenust 0,8 koefitsiendiga, vaid selle üldse kaotama.

Lihtsalt öeldes, kui praegu maksab mõni PERHi operatsioon näiteks 10 000 krooni, siis haigekassa lepingut omav erakliinik peab selle ära tegema 8000 krooniga.

Riigikogulase ettepaneku järgi aga hakkaks „kassa“ HVA-st välja jäävate erapraksiste käest ostma raviteenust samamoodi nagu korraldatakse riigihankeid: kes parema hinna ja kvaliteedi suhtega teenust pakub, see lepingu saab.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474