21. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trump sihib Gruusia kinnisvara

Teisipäeval kohtub maailmakuulus miljardär Donald J. Trump New Yorgis Gruusia presidendi Mihhail Saakašviliga, et arutada võimalikku investeerimist "luksuslikku kinnisvarasse" Tbilisis.

"Tingimused on salastatud, kuid kui asjad edenevad hästi, siis võime me tõenäoliselt üsna pea oodata Trumpi kinnisvaraostu Tbilisis," ütles Trump Organizationi asepresident Michael D. Cohen Bloombergile.

Cohen külastas alles juulis Tbilisi ja Adjara regiooni Musta mere rannikul. Siis keeldus mees Trumpi investeeringu edasisest kommenteerimisest, öeldes vaid, et USA miljardär on "valmis investeerima, kui ta leiab midagi, mis talle meeldib".

Saakašvili viibib sel nädalal New Yorgis, et võtta osa Ühinenud Rahvaste Organisatsiooni üldkogust, teatas presidendi pressiesindaja Bloombergile.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474