22. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BREM: me pole maksevõimetu

Tänu ASi Tallinna Vesi tegevusele on viimastel päevadel jäänud meedias kõlama mõte, et BREM Kinnisvarahooldus oleks maksevõimetu, mis aga ei vasta tõele, teatas ettevõtte juht Risto Mägi.

"Kinnitan veelkord, et BREM on jätkusuutlik ettevõte, kellel on võimalik tasuda jooksva kuu võlgnevused ja graafikute alusel vanemad võlad," ütles ta.

Mägi sõnul on probleem selles, et Tallinna Vesi on lasknud kohtutäituril arestida BREMi arved, millel on tänase seisuga piisavalt vahendeid, et jooksvaid kulutusi katta ja võlgu tasuda. Seega nõuab Tallinna Vesi ühest küljest vee eest tasumist, kuid teisest küljest on tekitanud patiseisu, mis ei võimalda BREMil oma kontosid kasutada ja võlgnevusi likvideerida, kinnitas BREMi juht.

Täna on BREM kohtus Mägi sõnul vaidlustanud mitmed ultimatiivsed sammud, mis ei lase ettevõttel normaalselt oma igapäevatööd korraldada. "Kohtu kaudu lahendusteni jõudmine võtab paraku palju aega, kuid BREM otsib järjekindlalt ka teisi võimalusi probleemi lahendamiseks," lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474