24. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kingitus pulmadeks: lahutuskindlustus

Uut tüüpi kindlustus nimega WedLoc (pulmalukk – toimet.) pakub õnnetus abielus olevale poliisiomanikule hüvitist lahutuse korral.

Kindlustuse igakuine makse on umbes 16 dollarit kuus. Kui abielu on kestnud juba neli aastast lisandub igal aastal juurde 250 dollarit.

Seega poliisiomanik, kes on igal aastal maksnud kindlustust ja lahutab enda 10 aasta kestnud abielu on kindlustusfirmale maksnud 19 188 dollarit ning saab kindlustusfirmalt 27 500dollarilise hüvitise. See pole küll kuigi suur summa, et selle nimel lahutama hakata, kuid summa võib pehmendada ehk hingevalu ja leevendada ka advokaatidele kuluvaid summasid jms.

Sellise äri loomise idee tuli nagu paljud ideed rahahädade põhjas olles USA ettevõtjal John Loganil, kes nägi oma rikkust koos abieluga kaduvat.

Mees ei ole nõus avaldama kui palju kindlustuspoliise ta müünud alates augusti algul WedLockDivorceInsurance.com-i asutamisest. Kuid ta märgib, et on üllatunud, kui suures mahus ta kliendid end kindlustavad, osad kuumaksed ulatuvad isegi 1000 dollarini kuus.

Logan loodab, et WedLock saab osaks abielueelsetest abieluvaralepingutest või et kindlustust saavad osta oma lähedastele ka sugulased, kes pole kindel tütre või poja abieluõnnes. Kasusaaja oleks siiski üks abielupooltest, seega pereliikmete kehvast abielust keegi kõrvalseisja raha sisse kasseerida ei saa.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474