5. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pauligi juhi arvates saab kulusid alati vähendada

Paulig Baltic AS-i juhataja Tiit Nuudi hinnangul saab erinevaid kulusid alati vähendada nii era-kui riigisektoris.

"Firmajuhina julgen arvata, et alati on võimalik olla innovatiivne ka kulude vähendamises ja seda nii riigi- kui ka erasektoris," märkis Nuudi, kommenteerides asjaolu, et avalikus-ja riigisektoris ei ole paari viimase aasta jooksul personalikulud sisuliselt vähenenudki.

"Meie ettevõte on viimasel kahel aastal kärpinud kulusid suurusjärgus 15-20%, sellega saanud lisatellimusi tootmisele väljastpoolt Eestit ja vajanud juba ka lisatööjõudu. Ka 2011. aastal hoiame jätkuvalt kulusid optimaalselt madalal tasemel, samuti ei planeeri palgatõusu," lisas Nuudi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474