8. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Brem hakkab survestama enda võlgnikke

OÜ Brem Kinnisvarahooldus teatas, et ettevõte pankrotimenetlus ei anna alust võlgnikele oma rahalise kohustuse täitmata jätmiseks, seetõttu ähvardab ettevõte võtta võlgnike majadest vee, elektri jms.

Brem Kinnisvarahooldus andis teada, et kavatseb võlgnikele neile antud täiendava tähtaja jooksul oma rahalise kohustuse täitmata jätmise korral peatada alates 20. oktoobrist kuni rahalise kohustuse  täitmiseni  vesivarustus- ja kanalisatsiooni, üldelektri, prügiveoteenuse, tänavakoristuse vahendamise.

OÜ Brem Kinnisvarahooldus teade puudutab järgmisi korterelamuid ja hooneid: J. Kappeli 15, J. Kunderi 31, Narva mnt 116, K. Türnpuu 9,  Endla 66, Kibuvitsa 18, Kotka 40, Sõpruse 10, Läänemere 11, Punane 13, Härjapea 23,  Kalju 8, Kopliranna 14, Nabra 6, Niine 10, Noole 7, Paldiski mnt. 40, Pebre 5, Ristiku 30, Ristiku 32, Salme 34,  Soo 3, Tehnika 5, Timuti 15, Tööstuse 2, Tööstuse 28, Vabriku 13, Õle 16 ( osaliselt) , Kauba 3,  Videviku 10, Võistluse 21, Kullassepa 7, Suur-Karja 4,  Toom Rüütli 3,  ja  Vene tn. 12.

28. septembril esitas AS Tallinna Vesi pankrotitaotluse Bremi suhtes Harju maakohtule.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474