9. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa kauaaegne kaastöötaja naaseb G4Si

Peeter Tohver, kes aastaid juhtis G4S Eestit ja pärast seda lühikest aega ka Urmas Sõõrumaale kuuluvat US Investi, naaseb G4S-i.

G4S-i 7. oktoobri uudiskirjast selgub, et G4Si Euroopa operatsioonide juhtimise efektiivsemaks muutmiseks ühendati senised väiksemad regioonid üheks terviklikuks Euroopa regiooniks, milles Eesti hakkab kuuluma Ida-Euroopa riikide gruppi.

"Uues üle-euroopalises regioonis kuulub Eesti Ida-Euroopa riikide

gruppi. Samas grupis on veel Läti, Leedu, Venemaa, Kasahstan ja Usbekistan. G4Si Ida-Euroopa piirkondlikuks tegevdirektoriks saab Peeter Tohver, kes asub ametisse 15. novembril," seisab uudiskirjas.

Kaheksa aastat turvakontserni G4S Eesti juhtinud Peeter Tohver lahkus 2008. aasta märtsis ametist. Oma karjääri edasisel kavandamisel kaalus ta toona mitut väljastpoolt Eestit tulnud pakkumist, pidades oluliseks võimalust jätkata juhtimist rahvusvahelisemal tasandil.

US Investi nõukogu valis mullu novembri alguses uueks juhatuse esimeheks Peeter Tohveri.

US Investi nõukogu esimees Urmas Sõõrumaa ütles toona, et Peeter Tohveri tulek US Investi tugevdab märkimisväärselt ettevõtte juhtimismeeskonda.

"Hr. Tohver omab pikaajalisi kogemusi suurte organisatsioonide juhtimisel, mis aitavad meil jätkata US Investi ettevõtete edukat arendamist erinevatel turgudel", lisas Sõõrumaa.

Tohver ei saanud kuigi pikka aega Sõõrumaa ettevõtet juhtida. Juba selle aasta jaanuaris asus Sõõrumaa ise US Investi tegevjuhina ametisse.

"Leidsime koos Peeter Tohveriga ühiselt, et U.S. Invest kui holding-ettevõte, mis on ellu kutsutud oma tütarettevõtete agressiivsele arengule kaasaaitamiseks, ei ole tänases majanduskeskkonnas mõistlik," rääkis Sõõrumaa jaanuaris.

"Samas on ka tütarettevõtted oma tublide juhtide eestvedamisel võimelised jätkama emaettevõtte aktiivse sekkumiseta. Kahjuks on aga Peeter Tohverile kui heale tippjuhile võimalused uues struktuuris enda realiseerimiseks liiga väikesed," lisas ärimees.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474