14. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

If kindlustus ennetab tormi teavitustööga

Käsikäes kindlustamisega investeerib kindlustus juba aastaid teavitustöösse, mis peaks aitama suuremaid tormikahjusid vältida, rääkis If kindlustuse turundusjuht Tambet Asi.

Kahjude prognoosimisega If enne tormi vallapuhkemist ei tegele. "Turuliidrina üritame kindlasti näidata võimalikult head eeskuju kahjude ennetamisel ja kiire kahjukäsitlusega," täpsustas Asi.

Lisaks kindlustusele, peaks tormi ajal järgima tavapäraseid ohutusnõuded ehk püsima võimalusel siseruumides, mitte parkima autosid puude või hoonete lähedusse, mis tugeva tuule tõttu kannatada võivad saada, samuti võiks aiamööbli lageda taeva alt sisse tõsta, soovitas Asi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474