16. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Serbia kindlustus kontrollis töölesoovijate ausust

Serbias saadetakse pleekinud sinist värvi ümbrikes tavaliselt laiali kohtu- või sõjaväekutseid, 90ndate alguses riigis toimunud sõja ajal ka mobiliseerimisteateid, kirjutas turundusuudiste portaal Best Marketing.

Nüüd saatis kindlustusfirma Delta General sellises ümbrikus kutse tulla töövestlusele, et sorteerida pikast kandidaatide nimekirjast välja finantsjuhi kohale sobilikud inimesed.

Neid valitsuse ümbrikke anti varem üle käest-kätte, allkirja vastu. Paljud inimesed vältisid iga hinna eest taoliste ümbrike vastuvõtmist, sestap on sinised ümbrikud muutunud Serbias aususe ja seaduskuulekuse "testiks".

Loe täispikka uudist siit.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474