16. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Serbia kindlustus kontrollis töölesoovijate ausust

Serbias saadetakse pleekinud sinist värvi ümbrikes tavaliselt laiali kohtu- või sõjaväekutseid, 90ndate alguses riigis toimunud sõja ajal ka mobiliseerimisteateid, kirjutas turundusuudiste portaal Best Marketing.

Nüüd saatis kindlustusfirma Delta General sellises ümbrikus kutse tulla töövestlusele, et sorteerida pikast kandidaatide nimekirjast välja finantsjuhi kohale sobilikud inimesed.

Neid valitsuse ümbrikke anti varem üle käest-kätte, allkirja vastu. Paljud inimesed vältisid iga hinna eest taoliste ümbrike vastuvõtmist, sestap on sinised ümbrikud muutunud Serbias aususe ja seaduskuulekuse "testiks".

Loe täispikka uudist siit.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474