7. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sakret: oleme konkurentide arvelt kosunud

Ehitusmaterjalide segude müük on turul langenud, kuid meil mitte - oleme stabiilsuse saavutanud konkurentide arvelt, märkis Sakreti juhatuse liige Tiina Maar.

"Sakret on konkurentidega võrreldes stabiilsuse saavutanud. Kui vaadata ehitusmaterjalide tootjate liidu aruandeid, siis segude müük on langenud, kuid meie müük ei ole langenud. See tähendab, et me oleme stabiliseerunud konkurentsi arvelt," rääkis Maar.

Tema sõnul on ettevõte tänavu mõõnast välja tulnud. "Aastal 2010 pole meil enam langust võrreldes 2009. aastaga. Loodame kasvama hakata ekspordi arvelt ning eelkõige Skandinaavia turu arvelt. Eesti turul prognoosime kasvu aastal 2012 – enne seda me kasvu ei näe," lisas ta. 

„Hästi oluline on fassaadisoojustuse programm, mis on Lätis väga hästi käima läinud ning selle eeskujul võiks Euroopa Liidu raha ka Eestis nendesse programmidesse suunata," ütles Maar.

"Me loodame tõusu fassaadisoojustuse programmist. Just riiklikud programmid on need, mis meid aitavad, kuid eraehituses ma praegu suurt tõusu ei prognoosi," märkis ta. 

Hetkel on Sakret Grupp maailma suurim ehituslike segude tootja, kel on kokku üle 60 frantsiisi lepingu alusel töötava tehase. Lätis avati Sakreti tehas 2004. aastal, 2007. aasta suvel alustas tööd Sakreti tehas Eestis, 2008 suvel avati tehas Leedus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474