13. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haldur langetas kiirlaenufirma hiigelvilla müügi hinda

Kuna pankrotihalduril ei õnnestunud Q Ratsanikud PP pankrotivarasse kuuluvat pooleliolevat hiigelvillat Harku vallas esimesel katsel müüa 2,9 miljoni krooni eest, üritab ta nüüd varast lahti saada 2,3 miljoni krooniga.

Korduvenampakkumine on järgmise nädala kolmapäeval ja uueks alghinnaks on 2,3 miljonit krooni, edastas sundmüügiportaal varad.ee.

Tegu on Harku vallas Ilmandu külas Kadaka tee 36 asuva 2497 ruutmeetri suuruse kinnistuga, millel asub neljakordne 1353 ruutmeetri suurune pooleliolev hiigelvilla. Kinnistu on koormatud hüpoteekidega summades 1 740 000, 4 735 000 ja 2 600 000 krooni.

AS Q Ratsanikud PP (endise nimega Reval Credit) pankrotistus selle aasta 29. juunil.

Pankrotihalduri Kalle Mõtsniku kinnitusel ei tundnud septembris avalikul suulisel enampakkumisel kinnistu ja hoone vastu mitte keegi huvi. „Kui ka korduvenampakkumine ebaõnnestub, arutame pankrotitoimkonnaga, mida edasi teha,“ ütles Mõtsnik.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474