16. november 2010

BTA teenis üheksa kuuga 93 miljonit krooni kasumit

BTA Kindlustuse grupi üheksa kuu kasum enne makse oli 93,3 miljonit krooni, mis on 1,2% vähem võrreldes eelmise aasta sama ajaga.

Balti kindlustusturul kogus BTA üheksa kuuga 783 miljoni krooni eest preemiaid ning maksis välja 410 miljonit krooni hüvitisi. BTA Kindlustuse juhatuse esimehe Gints Dandzbergsi sõnul on tulemus positiivne.

"See on küll tagasiminek, kuid me olime Balti turgudel selleks valmis," märkis ta. "Kindlusturu eripäradest tulenevalt on meil languse tulemusi tunda hiljem, kui see tegelikult toimub, vaatamata sellele, et juba räägitakse majanduse kasvust igas valdkonnas. Meie rahvusvaheline tegevus on tasakaalustanud neid kõikumisi Baltikumi turul," rääkis Dandzbergs.

1993 asutatud BTA Kindlustus on Baltimaades suuruselt kolmas kindlustusfirma. BTA Kindlustuse rahvusvahelise kontserni kogukäive oli mullu 101 miljonit eurot. Ettevõtte Eesti filiaal on avatud 2006. aastast. Eestis on BTA-l 12 müügikohta ning kindlustusteenuseid pakutakse kõikides valdkondades, välja arvatud elukindlustus.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806