16. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BTA teenis üheksa kuuga 93 miljonit krooni kasumit

BTA Kindlustuse grupi üheksa kuu kasum enne makse oli 93,3 miljonit krooni, mis on 1,2% vähem võrreldes eelmise aasta sama ajaga.

Balti kindlustusturul kogus BTA üheksa kuuga 783 miljoni krooni eest preemiaid ning maksis välja 410 miljonit krooni hüvitisi. BTA Kindlustuse juhatuse esimehe Gints Dandzbergsi sõnul on tulemus positiivne.

"See on küll tagasiminek, kuid me olime Balti turgudel selleks valmis," märkis ta. "Kindlusturu eripäradest tulenevalt on meil languse tulemusi tunda hiljem, kui see tegelikult toimub, vaatamata sellele, et juba räägitakse majanduse kasvust igas valdkonnas. Meie rahvusvaheline tegevus on tasakaalustanud neid kõikumisi Baltikumi turul," rääkis Dandzbergs.

1993 asutatud BTA Kindlustus on Baltimaades suuruselt kolmas kindlustusfirma. BTA Kindlustuse rahvusvahelise kontserni kogukäive oli mullu 101 miljonit eurot. Ettevõtte Eesti filiaal on avatud 2006. aastast. Eestis on BTA-l 12 müügikohta ning kindlustusteenuseid pakutakse kõikides valdkondades, välja arvatud elukindlustus.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474