16. november 2010
Jaga lugu:

BTA teenis üheksa kuuga 93 miljonit krooni kasumit

BTA Kindlustuse grupi üheksa kuu kasum enne makse oli 93,3 miljonit krooni, mis on 1,2% vähem võrreldes eelmise aasta sama ajaga.

Balti kindlustusturul kogus BTA üheksa kuuga 783 miljoni krooni eest preemiaid ning maksis välja 410 miljonit krooni hüvitisi. BTA Kindlustuse juhatuse esimehe Gints Dandzbergsi sõnul on tulemus positiivne.

"See on küll tagasiminek, kuid me olime Balti turgudel selleks valmis," märkis ta. "Kindlusturu eripäradest tulenevalt on meil languse tulemusi tunda hiljem, kui see tegelikult toimub, vaatamata sellele, et juba räägitakse majanduse kasvust igas valdkonnas. Meie rahvusvaheline tegevus on tasakaalustanud neid kõikumisi Baltikumi turul," rääkis Dandzbergs.

1993 asutatud BTA Kindlustus on Baltimaades suuruselt kolmas kindlustusfirma. BTA Kindlustuse rahvusvahelise kontserni kogukäive oli mullu 101 miljonit eurot. Ettevõtte Eesti filiaal on avatud 2006. aastast. Eestis on BTA-l 12 müügikohta ning kindlustusteenuseid pakutakse kõikides valdkondades, välja arvatud elukindlustus.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva.kiisler@aripaev.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhituse ja kinnisvara konverentside korraldajaTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Kristi Kool
Kristi KoolKinnisvarauudised.ee toimetajaTel: 53 003 098kristi.kool@aripaev.ee
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806rivo.habakuk@aripaev.ee