17. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskerakond nõuab Partsilt aru haldusfirmade kohta

Keskerakondlane Evelyn Sepp andis riigikogus Juhan Partsile edasi arupärimise haldusfirmade garantiifondi kohta.

Sepa sõnul pole minister sellele teemale piisavalt tähelepanu pööranud. Seetõttu tahab keskerakond teada, kas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium on tagatisfondi teemat arutanud, milliseid konkreetseid samme on astutud ja kas tagatisfondile on ka alternatiive, et korralikult arveid tasunud korteriomanikud naabri võla tõttu kütte, vee ja elektrita ei jääks.

Sepp märkis, et selliseid juhtumeid on juba palju, kus haldusfirma on paari võlglase tõttu kogu maja kütte ja vee kinni keeranud.

Äripäev avaldas täna, et majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi andmetel pole kinnisvarahaldajate garantiifondi teemat riiklikul tasemel veel arutatud, kuna teema on veel liiga uus ja värske. 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474