17. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts kõrvaldab Priske ja Tsäkko ametist

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts teeb homme valitsusele ettepaneku peatada teenistussuhe kantsler Marika Priskega ja kõrvaldada ta ametist läbiviidava distsiplinaarasja menetluse lõppemiseni.

Samuti kõrvaldas minister kuni distsiplinaarmenetluse lõppemiseni ametist maanteeameti peadirektori Tamur Tsäkko.

Prokuratuur esitas täna kuriteos kahtlustuse nii Marika Priskele kui ka Tamur Tsäkkole. Mõlemad käisid ka täna kapos ülekuulamisel.

Ühtlasi kutsus Parts täna oma käskkirjaga kokku asutusesisese teenistusjärelevalve komisjoni ning algatas distsiplinaarmenetluse. Komisjoni ülesanne on teha igakülgset koostööd riigiprokuratuuriga ning viia läbi asutusesisene juurdlus kontrollimaks kõigi suuremate teedeehituste läbiviimise korrektsust ja seaduslikkust. Komisjoni juhib ministeeriumi õigusosakonna juhataja Eva Vanamb.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474