17. november 2010

Priske ja Tsäkko said kahtlustuse kuriteos

Äripäeva andmeil esitas prokuratuur täna kuriteos kahtlustuse majandusministeeriumi kantslerile Marika Priskele ja maanteameti juhile Tamur Tsäkkole.

Priske ja Tsäkko käisid täna kapos ülekuulamisel ja selle lõppedes esitati neile ka kahtlustus.

Maanteeameti pressiesindaja kinnitas Äripäeva infot. "Tamur Tsäkkole esitati kahtlustus, millega ei saa kuidagi nõustuda. Oma advokaadi soovitusel ta edaspidiseid kommentaare esialgu ei anna," teatas maanteeamet.

Äripäeva andmeil kahtlustatakse Prisket selles, et ta mõjutas Tsäkkot, et viimane omakorda mõjutaks ehitusfirmasid Nordecon Infra ja Lemminkäinen Eesti omavahel ära leppima. Ehitusfirmade tüli põhjusel venis 500 miljoni kroonine Aruvalla-Kose tee-ehitus.

Eile tegid kapo ja prokuratuur läbiotsimise majandusministeeriumi ja maanteeameti ning ehitusfirmade kontorites. Marika Priskelt ja Tamur Tsäkkolt pole õnnestunud Äripäeval kommentaari saada. Põhjus oli tõenäoliselt selles, et mõlema tippametniku mobiiltelefonid võeti eile kapo poolt ära.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806