19. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Indrek Pertelsoni kodumaja läks 4 miljoniga oksjonile

Pankrotihaldur müüb Arigato spordikompleksi ehitusega kõrbenud endise tippsportlase Indrek Pertelsoni kodumaja, mille alghinnaks on neli miljonit krooni.

Paldiski maanteel asuv kinnistu on kaasomandis Evelin Puusepaga ning Pertelsonile kuulub kinnistust pool. Võlgniku mõttelisele osale on seatud kaheksa hüpoteeki kogusummas 11,4 miljonit krooni.

Esimesed kuus hüpoteeki on seatud Nordea panga kasuks, 7. järgu hüpoteek summas ligi 0,3 miljonit krooni osaühingule Vain ja Partnerid ning 8. järgu hüpoteek summas 3,7 miljonit krooni meediamagnaat Hans H. Luige osaühingule HHL Rühm.

Võlgnik pole avaldanud lahus- või ühisvara osa abikaasaga, maa on lahusvara, laenud on Nordea pangast võetud võlgniku nimel ja abikaasa on laenu ja hüpoteegiseadmise ning sundmüügi heaks kiitnud, lisas pankrotihaldur Urmas Tross Ametlikes teadaannetes.

Ühtlasi tulid 10. detsembril kukkuva pakkumistähtajaga sundmüüki Pertelsoni osalused ettevõtetes. ITM Haabresti OÜs on Pertelsoni osaku alghind 32 000 krooni. Äriühing omab hoonestusõigust 99 aastaks kaasomandis Eesti Talleksiga kinnistul asukohaga Rannamõisa tee 3, 3e, 3f, 3h. Haldurile teadaolevalt ettevõttel majandustegevus puudub, Eesti Talleksi nõue ITM Haabresti OÜ vastu on ligi 1,5 miljonit krooni.

OÜ Sentimento osaku alghind on 26 800 krooni, OÜ Judomedia Productions osaku alghind 32 000 krooni, SA Indreku ja Aleksei Judo Arengufondi osamaks 2000 krooni.

Haldur soovib samas ca 4,7 miljoni kroonise nõude eest pankrotis Haabresti Perespordikeskuse vastu vaid 100 000 krooni, sest laekumisi on raske prognoosida.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474