22. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tampere plahvatuses kolm hukkunut

Soomes Tampere kesklinnas süütas plahvatus täna varahommikul tulekahju, milles hukkus kolm inimest, kirjutab Yle Uutiset.

Neli kannatanut on haiglasse toimetatud, üks neist vajab intensiivravi, kolm on kergemini vigastatud ja võivad täna koju pääseda. 41 inimest on evakueeritud. Ametivõimude teatel sai tulekahju alguse esimesel korrusel asunud restoranist.

Hukkunud leiti hoone trepikojast. Päästetööde juhi Olli-Pekka Ojaneni sõnul pääses tulekahju käigus suur hulk suitsu trepikotta, õnneks oli suurem hulk elanikke oma korterites. Ojaneni sõnul on tegemist suurõnnetusega.

Tulekahju sai alguse hoone alumise korruse restoranist, kust kostus enne kella poolt kuut hommikul plahvatus ja hoone mattus paksu suitsu. Maja ülemistel korrustel asuvad korterid ja alumistel korrustel on hulk restorane.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474