22. november 2010

Tampere plahvatuses kolm hukkunut

Soomes Tampere kesklinnas süütas plahvatus täna varahommikul tulekahju, milles hukkus kolm inimest, kirjutab Yle Uutiset.

Neli kannatanut on haiglasse toimetatud, üks neist vajab intensiivravi, kolm on kergemini vigastatud ja võivad täna koju pääseda. 41 inimest on evakueeritud. Ametivõimude teatel sai tulekahju alguse esimesel korrusel asunud restoranist.

Hukkunud leiti hoone trepikojast. Päästetööde juhi Olli-Pekka Ojaneni sõnul pääses tulekahju käigus suur hulk suitsu trepikotta, õnneks oli suurem hulk elanikke oma korterites. Ojaneni sõnul on tegemist suurõnnetusega.

Tulekahju sai alguse hoone alumise korruse restoranist, kust kostus enne kella poolt kuut hommikul plahvatus ja hoone mattus paksu suitsu. Maja ülemistel korrustel asuvad korterid ja alumistel korrustel on hulk restorane.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806