3. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltcap sai TREV-2 Grupist enam kui 20%

Era- ja riskikapitali ettevõte BaltCap ostis teedeehitusfirmas TREV-2 Grupis enam kui viiendikulise osaluse.

BaltCapi esindajana TREV-2 nõukogu liikmena tööd alustava Martin Kõdari sõnul ulatus omandavate TREV2- Grupi aktsiate arv ligikaudu pooleteise miljonini, millega sai BalCap endale ettevõttes 20,75 protsendise osaluse.

TREV-2 Grupi olemaolevad suuromanikud (Peeter Vilipuu, Lembit Makstin ja Kaido Kaup) aktsiaid ei müünud, vaid uuele omanikule korraldati suunatud uusemissioon.

"Tegu oli täielikult uusemissiooniga. Lisaks juba tehtavale investeeringule on BaltCap arvestanud TREV-2 edasise finantseerimisega. Seda juhul, kui leiame TREV-2 tegevusega haakuvaid edasisi investeerimisvõimalusi,” märkis Kõdar.

Tema sõnul BaltCap tehingu hindu ei avalikusta, kuid Äripäeva hinnangul võis aktsiaemissiooni maht jääda 50 miljoni krooni juurde.

TREV-2 Grupp teenis 2009. aastal 866,8 miljoni kroonise käibe juures 26,5 miljonit krooni kahjumit. Ettevõtte omakapitali osakaal ulatus eelmise aasta lõpus 684 miljoni kroonise varade mahu juures 34 protsendini. Laenukohustuste maht oli viimase aruande põhjal 223 miljonit krooni ning laenuintressimäärad kõikusid 0-9% juures.

BaltCapil on plaan paari aasta jooksul TREV-2 Grupp börsile viia.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474