4. detsember 2010

Kuressaare maksab 2500 krooni jõulutoetust

Pärast aastast vaheaega maksab Kuressaare linn tänavu linna palgal olijatele jõulutoetust.

Kuressaare linnavalitsus esitas volikogule eelnõu, mille kohaselt saavad linnapea Urve Tiidus, majandusala abilinnapea Kalle Koov, hariduse ja kultuuri abilinnapea Mati Mäetalu, sotsiaaltöö abilinnapea Argo Kirss ja arendusosakonna juhataja Virge Pihel jõulutoetust 2500 krooni, kirjutab Meie Maa.

“Lisaks saavad toetust kõik linnasüsteemis töötavad inimesed, kokku on neid inimesi ligi 530,” lausus Kuressaare linna pressiesindaja Silver Saluri. Toetus on kõigile sama suur, nii valitsusliikmetele, linnateenistujatele kui lasteaedade kasvatajatele.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806