4. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare maksab 2500 krooni jõulutoetust

Pärast aastast vaheaega maksab Kuressaare linn tänavu linna palgal olijatele jõulutoetust.

Kuressaare linnavalitsus esitas volikogule eelnõu, mille kohaselt saavad linnapea Urve Tiidus, majandusala abilinnapea Kalle Koov, hariduse ja kultuuri abilinnapea Mati Mäetalu, sotsiaaltöö abilinnapea Argo Kirss ja arendusosakonna juhataja Virge Pihel jõulutoetust 2500 krooni, kirjutab Meie Maa.

“Lisaks saavad toetust kõik linnasüsteemis töötavad inimesed, kokku on neid inimesi ligi 530,” lausus Kuressaare linna pressiesindaja Silver Saluri. Toetus on kõigile sama suur, nii valitsusliikmetele, linnateenistujatele kui lasteaedade kasvatajatele.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474