28. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

If jätkab turuliidrina

If kindlustuse kommunikatsioonijuhi Heidi Vilu sõnul on If kasvanud ning jätkab kindlalt tulevikus ka turuliidrina.

„Ifi jaoks on nii kolmas kui ka peatselt mööduv neljas kvartal positiivselt ootuspärane, oleme valdkonna liidrina murdnud kindlustusturu langustrendi ja viimastel kuudel turuosa kasvatanud,“ kommenteeris Vilu.

Vilu sõnul novembris kasvas If Kindlustuse turuosa Eestis 2,4 protsendipunkti võrra, kokku 28,4%-ni ning jätkame kindlalt turuliidrina

„Kuna masu taandumine annab juba praegu tunda, siis ootame uuelt aastalt sama tendentsi jätkumist. Täna on veel palju peresid, kes on nii vara kui ka isikukindlustuse keerulistel aegadel pere-eelarvest välja jätnud,“ lausus Vilu.

Vilu märkis, et tegelik elu on näidanud, et isikliku vara kindlustamata jätmise pealt säästmine peab olema eelnevalt hästi läbimõeldud samm, mis ei tooks võimaliku kahjujuhtumi tekkimisel kaasa soovitule vastupidist. 

„Näeme inimeste teadlikkuse kasvu ja majandusliku olukorra paranemise taustal taas kindlustusturu elavnemist,“ sõnas Vilu.

 Statistikaameti andmeil kukkus kindlustusturg tänavu novembris 5% võrreldes eelmise aasta novembriga.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474