11. jaanuar 2011

Eesti kroonidega köetakse Tallinna

Aastavahetusel euro kasutusele võtnud Eesti kavatseb kroonid ahju ja ajada ja nendega Tallinna kütta, kirjutab uudisteagentuur STT.

Agentuuri teatel rahasedelid purustatakse ja pakitakse kokku ning seejärel kasutatakse neid Iru jaamas Tallinna kütmiseks, vahendas agentuur Eesti Panga sularaha- ja turvaosakonna juhataja Rait Roosve sõnu.

Kroone saab kasutada veel selle nädala reede keskööni. Agentuuri teatel on eestlased nobedasti kroone eurodeks vahetanud. Roosve teatel oli esmaspäeval käibel 255 miljonit eurot, sularahakroonide hulk jäi sellele numbrile veidi alla.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474