11. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti kroonidega köetakse Tallinna

Aastavahetusel euro kasutusele võtnud Eesti kavatseb kroonid ahju ja ajada ja nendega Tallinna kütta, kirjutab uudisteagentuur STT.

Agentuuri teatel rahasedelid purustatakse ja pakitakse kokku ning seejärel kasutatakse neid Iru jaamas Tallinna kütmiseks, vahendas agentuur Eesti Panga sularaha- ja turvaosakonna juhataja Rait Roosve sõnu.

Kroone saab kasutada veel selle nädala reede keskööni. Agentuuri teatel on eestlased nobedasti kroone eurodeks vahetanud. Roosve teatel oli esmaspäeval käibel 255 miljonit eurot, sularahakroonide hulk jäi sellele numbrile veidi alla.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474