25. jaanuar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara ehitab Tehnika tänavale elumaja

Tallinna Linnavolikogus kehtestatud detailplaneeringu kohaselt ehitab Arco Vara Kassisaba miljööväärtuslikus piirkonnas (aadress Tehnika tn. 53) 4-korruselise elumaja.

Arhitektuuribüroo JVR koostatud projekti kohaselt asuvad elamu esimesel korrusel äriruumid ning teisel, kolmandal ja neljandal korrusel aga 2-4 - toalised rõdudega korterid, teatab Arco Vara börsiteates.

Maja keldris on parkimiskohad 21 autole, tänaval aga 2 parkimiskohta äripindade klientidele.

Arco Vara on Baltimaade üks juhtivaid kinnisvaraarenduse ettevõtteid, asutatud 1992.aastal. Ettevõtte põhitegevus on kinnisvaraarendus, mida toetavad hindamine, ehitus ja kinnisvarahaldus. Firmal on esindused 17 linnas Eestis, Lätis, Ukrainas ja Bulgaarias.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474