10. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rainer Saks asus tänasest teabeametit juhtima

Teabeameti uus peadirektor Rainer Saks astub täna viieks aastaks teenistusse, sest senine teabeameti juht Tarmo Türkson nimetati jaanuaris siseministeeriumi kantsleri ametikohale.

Vastavalt julgeolekuasutuste seadusele nimetas valitsus teabeameti peadirektori ametisse kaitseministri ettepanekul, kuulates ära riigikogu julgeolekuasutuste järelevalve komisjoni seisukoha, vahendasid ERRi teleuudised.

Erikomisjoni esimehe Jaanus Rahumägi sõnul oli teabeameti direktori vahetus sujuv. Rahumäe sõnul lubab ladus vahetus eeldada, et ka teabeameti uue juhi koostöö valitsuse ja riigikoguga saab olema laitmatu.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474