15. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Vesi: magistraaltrassid on lahti

Kuigi pakane on nii mõnegi koduomaniku veeta jätnud, kinnitab Tallinna Vesi, et magistraaltrassidel pole ühtegi veeavariid.

"Hetkel ei ole magistraaltrassidel ühtegi veeavariid, kus kinnistud oleksid veevarustuseta. Väga külm ilm ei avalda torustikule kohest mõju, vaid võib avalduda nädalaid hiljem, sest külmumise ja soojenemise tõttu toimub maapinna paisumine ja kokkutõmbumine," selgitas veefirma pressiesindaja Priit Koff ERR-i uudisteportaalile.

 "Kinnistusiseste torustike kohta me hinnanguid anda ei saa, sest nende eest vastutavad kinnistuomanikud ise," märkis ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474