17. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIDEO: mis seob pappmaja ja pangajuhti?

Milline seos on sellel õnnetult poolelioleval ja hüljatuna seisval põllupealsel pappmajal Eesti ühe suurema panga juhiga? Mis ettevõte neid maju siin Tallinna külje all Lool arendas ja miks see pankrotti läks? Miks asjaosalised sellest vaikida eelistavad?  Miks selle ettevõttega seotud inimesed vaikida eelistavad?

 

 

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474