18. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VIDEO: Unt selgitab

Riho Unt ei soovinud tänases Äripäevas tõstatatud teemal ajakirjanikuga otse suhelda. Kogu suhtlus käis pressiesindaja vahendusel e-posti teel. Intervjuu õnnestus meil teha temaga tänu sellele, et kolmapäeval toimus SEB peamaja juures Tartu maratoni pressiüritus, millel osales ka Unt SEB kui suurtoetaja esindajana.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474