20. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vallavanem: Raudvere kompromissi ei taha

Lüganuse vallavanem Arno Rossman ütles kommentaariks Harry Raudvere plaanile tuulepark rajada, et Raudverele ei ole kompromissid vastuvõetavad.

Järgneb Arno Rossmani kommentaar.

Raudvere arvab, et teeb planeeringu, keskkonnamõjude hindamise, seab maaomanikega hoonestusõiguse lepingud ning arvab, et nii palju, kui tema tuulikuid tahab, nii palju ka tuleb.

Varja tuulepargi alale on planeeritud 47 tuulikut. See on liig mis liig.

Raudvere on kohtunud volikoguga, kuid seal ei arutatud mitte planeeringut, tuulikute arvu ja asukohta, vaid seda, et tuleb selline arv tuulikuid püstitada ja siis anname vallale nii palju raha. Arendaja on öelnud, et tuulikupargi püsti panemisega saavad valla elanikud tasuta elektrit - see on ju demagoogia. Oleme arvutanud, et Varja tuuleparki saaks 20 tuulikut panna ja see häiriks vähem elukeskkonda. Arendaja kompromissi ei taha, mistõttu planeering seisab.

 

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474